AirPods Pro Hoesjes

De leukste hoesjes voor de AirPods Pro. Bescherm je dure AirPods Pro met onze hoesjes. We hebben een zeer ruim assortiment waardoor er voor ieder wat wils is! Selecteer een leuk hoesje en bekijk alle kleuren. Per model zijn er ook veel verschillende kleuren voor deze AirPods hoesjes. 

Best verkochte hoesjes

 • AirPods Pro hoesje – Textuur van Zachte Siliconen

  9,9915,99
 • Sale!
  Out of stock

  AirPods Pro hoesje – Herfst kleuren

  12,99
 • Bescherm uw AirPods Pro met onze premium hoesjes

  Om zo lang mogelijk van uw nieuwe AirPods pro te kunnen genieten is een premium oplaad hoesje de beste keuze. Niet alleen zorgen deze AirPods hoesjes voor meer stijl, maar ook voor meer bescherming tegen val en stootschade. Zo kunt u langer genieten van uw AirPods Pro.

  Groot assortiment AirPods Pro hoesjes

  De AirPods Pro zijn vrij nieuw. In eerste instantie zou u dus niet denken dat er al veel hoesjes voor beschikbaar zijn. Toch is dit bij ons wel degelijk het geval. Zo hebben wij hoesjes in verschillende kleuren, maar ook van verschillende materialen zoals leer en Silicone.

  Assortiment AirPods Pro hoesjes

 • Sale!
  Out of stock

  AirPods Pro Avocado Hoesje

  13,9916,99
 • AirPods Pro Kerst Hoesje

  11,9916,99
 • Sale!
  Out of stock

  AirPods Pro hoesje – Anti Slip

  8,9913,99
 • AirPods Pro Hoesje – Glimmend

  12,9913,99
 • AirPods Pro hoesje – Textuur van Zachte Siliconen

  9,9915,99
 • AirPods Pro – Leren Hoesje – Deluxe

  12,9915,99
 • Out of stock

  AirPods Pro hoesje – Marmer

  13,9916,99
 • Out of stock

  AirPods Pro hoesje – Cartoon

  10,9913,99
 • Sale!
  Out of stock
 • Out of stock

  AirPods Pro hoesje – Siliconen

  15,9925,99
 • Sale!
  Out of stock

  AirPods Pro hoesje – Hardcase met Sleutelhanger

  22,99
 • Out of stock

  AirPods Pro hoesje – Carbon

  13,9916,99
 • Out of stock

  AirPods Pro hoesje – Color

  9,9910,99
 • AirPods Pro hoesje – Cartoons

  13,99
 • AirPods hoesje – Gradient Luxe

  9,9915,99
 • Sale!
  Out of stock

  AirPods Hoesje – Glitters

  15,99
 • Sale!
  Out of stock

  AirPods Pro hoesje – Marmer look

  13,99
 • Sale!
  Out of stock

  AirPods Pro hoesje – Herfst kleuren

  12,99
 • Waarom kiezen voor een AirPods Pro hoesje?

  Misschien ziet u niet meteen de noodzaak om een hoesje voor uw Air Pods Pro aan te schaffen. Toch is het wel degelijk een aanrader en het geld waard. Hieronder geven wij hier enkele redenen voor.

  Air Pods Pro hoesjes beschermen tegen krassen

  De standaard oplaadcase voor uw Air Pods Pro ziet er schitterend uit wanneer u deze voor de eerste keer open maakt. Toch zal u al snel merken dat dit niet zo blijft en dat uw AirPods Pro oplaadcase al snel krassen krijgt. Zonde natuurlijk, maar er valt wat aan te doen. Door een AirPods Pro hoesje aan te schaffen zorgt u ervoor dat krassen en schade verleden tijd zijn. 

  Voorkom valschade met AirPods Pro hoesjes

  Niet alleen de behuizing van uw pods heeft bescherming nodig. Uw AirPods pro dienen namelijk net zo goed beschermd te worden tegen valschade. Met de standaard case is dat niet altijd het geval en kan valschade of stootschade al snel de Air Pods zelf beschadigen. Onze hoesjes voor uw AirPods Pro zijn voorzien van een stevige en duurzamer materiaal, waardoor uw AirPods beter beschermd worden.

  De beste verdediging tegen schokken en vallen is een anti-slip hoesje. Bij AirPods Pro hoesjes bieden we een indrukwekkend materiaal aan dat vallen absorbeert en schokken dempt bij een val. Onze hoesjes zijn ontworpen met het oog op maximale protectie en beschermen je AirPods Pro tegen schade door ongelukken.

  Anti slip hoesjes zorgen voor valpreventie van uw AirPods pro

  De standaard hoesjes voor uw AirPods zijn redelijk glad. Het kan dus al snel gebeuren dat deze uit uw handen vallen en de grond raken. Als gevolg hiervan kan er blijvende schade worden veroorzaakt. Speciaal hiervoor hebben wij de zogenaamde “Anti- slip hoesjes voor uw AirPods pro. Deze hoesjes zijn gemaakt van stevig materiaal wat bij vallen de schokken dempt en absorbeert. Onze hoesjes zijn ontworpen met het oog op maximale protectie en beschermen uw Air Pods Pro tegen schade door ongelukken.

  Let op: Het is bijzonder belangrijk om een hoesje te kopen dat strak om de body van de AirPods Pro-oplaadhoes zit. Door kieren kan stof vast komen te zitten tussen de oplaadcase en de case zelf. Deze deeltjes veroorzaken vervolgens krassen en externe schade. Onze AirPods Pro hoesjes zijn ontworpen om de strakst mogelijke pasvorm te bieden, zodat vuil niet in de behuizing van je hoesje kan komen of vast komt te zitten tussen het Apple oplaadhoesje en je AirPods Pro.

  Verliespreventie van AirPods Pro

  Hoewel de Air Pods en AirPods Pro een geweldige uitvinding zijn van Apple, hebben ze een nadeel. Ze raken namelijk heel makkelijk kwijt en dat kan zelfs gebeuren wanneer ze in het AirPods Pro hoesje zitten. Wij hebben enkele AirPods accessoires die ervoor zorgen dat dit minder snel of niet kan gebeuren. Zo hebben onze AirPods Pro hoesjes standaard een sleutelhanger, waarmee u deze makkelijk aan uw sleutels, tas of riem kunt bevestigen. Op die manier zijn ze altijd bij de hand en loopt u minder kans dat u ze verliest.

  AirPods Pro hoesjes met unieke esthetiek

  De esthetiek van een hoesje voor uw Air Pods kan net zo belangrijk zijn als de functionaliteit. Hierdoor is er dus geen reden waarom u een AirPods Pro hoesje niet in een persoonlijke stijl zou uitdrukken. Met onze hoesjes kunt u zich onderscheiden van de massa en kan een van onze unieke AirPods Pro hoesjes zelfs zorgen voor een gespreksonderwerp. Bovendien zijn ze robuust, stevig en zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren met de optie voor verschillende patronen. Al met al zal dit ervoor zorgen dat zij een unieke en sierlijke uitstraling hebben.